15 iulie 2011

Lingura interactivaDeoarece mi-am propus ca prin acest blog sa transmit si anumite valori, m-am gandit la o varianta, zic eu inedita :-)
De fapt ceea ce va urma este o reactie impotriva culturii consumeriste care iti serveste totul de-a gata si la cheie, fapt care fura omului satisfactia propriei munci.
Initiativa mea este de a oferi spre vanzare, pasionatilor de produse hand made si DIY, posibilitatea de a finaliza diverse obiecte din lemn.
Voi incepe cu o lingura din lemn de cires. Are o forma classica si am cautat sa-i confer o structura cat mai "zvelta" asemenea unei feline :-)
Are o lungime de aproximativ 25 de cm, din care primii 10 cm sunt extrem de bine finisati. Aproape am finalizat aceasta portiune smirgheluind-o cu glaspapir de 40,80,100, 180, 240, 320, 400, 500,1000, 2000 si 2500 ... asa ca as putea spune ca aceasta lingura reprezinta "culmea finisajului", deoarece la nici un alt obiect realizat pana acum nu am folosit atat de multe granulatii.
Am finalizat aceea portiune deoarece este ce mai dificila, ai nevoie de unelte speciale si muuulta rabdare :-)

Pentru cei care au dorinta sa sculpteze, dar nu au cu ce
au posibilitatea acum: au si unealta si obiectul pt mesterit :-)


cutit si lingura neterminata
pret 99 lei

sau


cutitoaie (Mora 220) si aceeasi lingura
pret 120 leiAstept parerile voastre cu privire la initiativa, eventual si unele sugestii.
Daca sunt doritori detaliile referitoare la pret si transport le stabilim impreuna la urmatoarea adresa: danielscuriosityshop@gmail.com

Multumesc.

2 comentarii:

  1. din punctul meu de vedere, ideea e excelenta. nu stiu cat de mult o sa prinda la 'public' dar cu siguranta e ceva nou si interesant. dupa ce voi scapa de anumite obligatii(2-3 nunti...) cu siguranta ma voi numara printre clientii(invataceii) tai.

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, stiu si eu cum e cu nuntile astea ... se mai numesc si "amenzi" :-))). Nu ma consider asa de experimentat si din pacate in perioada care va urma lucrurile se vor complica putin si nu voi mai prea avea timp de hobbiuri ... cine stie, poate la pensie :-). Merci oricum pt. comentariu. Premiul a plecat luni spre tine :-)

    RăspundețiȘtergere